Els Reis Mags reparteixen il·lusió i optimisme als santcugatencs


  • Comparteix:

Inici de la cavalcada a Sant Cugat

Inici de la cavalcada a Sant Cugat

Ses Majestats els Reis de l'Orient han llançat un missatge d'optimisme per encarar el nou any als milers de santcugatencs que han acompanyat el seguici reial. Com cada any, Gaspar, Melcior i Baltasar han aterrat en helicòpter al parc de l'Arborètum. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha lliurat a Ses Majestats la clau de Sant Cugat perquè puguin repartir regals a totes les llars durant la Nit de Reis. Mira la cavalcada del centre a Cugat tv

Amb molta puntualitat i acompanyats d'un lleu vent, els Reis Mags han trepitjat Sant Cugat i han engegat una cavalcada que s'ha caracteritzat per l'ordre i el civisme dels santcugatencs. Amb el recorregut de sempre, l'única novetat ha estat un repartiment menor de caramels en una festa que, enguany, ha tingut un pressupost aproximat de 85.000 euros.

Els assistents han explicat als micròfons de Cugat.cat com han viscut la cavalcada que enguany estava formada per 21 carrosses.

Assistents

És una cavalcada molt familiar. / Hi ha cavalcades de tot: de barrufets, de dimonis, del SantCu o del Barça.


En la seva benvinguda a la ciutat, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha obsequiat Melcior, Gaspar i Baltasar amb la clau de la ciutat. També ha aprofitat per demanar als santcugatencs que facin pinya per afrontar un any difícil.

Mercè Conesa

Hem de pensar que els Reis també es van perdre pel camí, però el van trobar. I nosaltres farem el mateix.




El Rei Gaspar, preguntat per Cugat.cat, s'ha mostrat optismista en un any de retallades i de crisi. En temes com, per exemple, el transport públic ha emplaçat a la ciutadania a fer ús del model sostenible, malgrat la pujada de preus.

Rei Gaspar

El que ha de fer la ciutadania és fer ús del transport públic i, per exemple, d'anar tres en un cotxe. Aquesta actitud ens agrada als Reis.


Els organitzadors de la cavalcada, els Amics dels Veterans i la Penya Regalèssia, s'han felicitat novament per la bona resposta de la ciutadania. Un dels membres de l'entitat, Nacho Gonzalvo, ha subratllat la feina dels col·lectius en el concurs de carrosses.

Nacho Gonzalvo

Ha estat impressionant. El temps ha acompanyat com no ho ha fet en anteriors edicions. Ha anat molt bé.





A la cavalcada de Sant Cugat, hi participen 1.500 voluntaris. Durant el recorregut per la ciutat, els Reis han repartit 3'5 tones de caramels.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.