Ses Majestats trepitgen fort els districtes sorprenent els nens i nenes en helicòpter, tren i cavall


  • Comparteix:

Els Reis a la Floresta

Els Reis a la Floresta

Els Reis Mags han revolucionat un any més els districtes, on han arribat directament des d'Orient en tren, en helicòpter i a cavall. Els nens i nenes de Mira-sol, la Floresta i les Planes han pogut lliurar a Ses Majestats les seves darreres cartes de regals i desitjos abans del seu llarg recorregut per totes les llars del municipi. Els videojocs i les joguines continuen sent els regals estrella dels infants dels districtes. Mira la cavalcada dels districtes a Cugat tv

El camp de futbol de Mira-sol s'ha convertit en la pista d'aterratge de l'helicòpter que ha transportat Ses Majestats al districte. El seu recorregut pels diversos punts del barri ha fet parada a la residència Llar d'Avis de Mira-sol i la Parròquia de Sant Joan Baptista, entre d'altres, per donar l'oportunitat a les persones del districte amb menys mobilitat de lliurar personalment les seves cartes.

A la Floresta, Melcior, Gaspar i Baltasar han fet la seva tradicional aparició en tren, tot i que enguany els combois que han acollit Ses Majestats no han estat els d'època, sinó els cotxes de les línies regulars del Vallès de Ferrocarrils de la Generalitat.

Una tradició que alguns pares del districte no han perdonat.

Pares

Demanaria la pau al món i la felicitat eterna. / Els Reis de la Floresta han arribat en un tren normal ple de viatgers, no hauria d'haver-hi diferències entre la resta de cavalcades del municipi.




En aquest mateix barri, el Rei Melcior ha assegurat a Cugat.cat que els infants del districte han fet bondat, tot i que és possible que alguns d'ells rebin una mica de carbó.

Rei Melcior

Esperem poder complir els seus desitjos amb els regals que els portarem, és possible que també portem una miqueta de carbó.




I si, efectivament, es compleixen les previsions del Rei Melcior, aquests seran alguns dels regals que rebran aquesta nit els nens i nenes dels districtes.

Infants

Un joc i unes bambes de futbol. / Una Play Station amb el joc de la Fifa. / Jo vull una càmera, una nina i un 'walkie talkie'. / Jo he demanat un helicòpter a comandament.





D'altra banda, diversos cavalls han custodiat l'entrada dels Reis Mags a les Planes, on la banda del districte els ha rebut amb música nadalenca a la plaça de la Creu d'en Blau. Aquests mateixos cavalls han portat per diversos indrets del barri Ses Majestats, on han pogut recollir també les cartes dels infants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.