El metro del Vallès, afectat a partir de dilluns per les obres a l'estació de Gràcia


  • Comparteix:

A partir de dilluns que ve el servei de Ferrocarrils es veurà afectat

A partir de dilluns que ve el servei de Ferrocarrils es veurà afectat

La línia de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) Barcelona-Vallès, amb pas per Sant Cugat, restarà afectada a partir de dilluns vinent per un tall a la línia L7 d'Avinguda Tibidabo, a causa dels treballs de millora i remodelació a l'estació de Gràcia. Els usuaris afectats pel tall, que durarà tres mesos, podran agafar les línies S5, S55 i L6 fins a Sant Gervasi, on els usuaris podran fer un transbordament per agafar els trens llançadora que circularan entre plaça Molina i avinguda Tibidabo, de Barcelona.

El recorregut afectat pel tall a la L7 es cobrirà amb les línies S5, S55 i L6 fins a Sant Gervasi, on els ciutadans podran fer transbordament per agafar els trens llançadora que s'han habilitat entre la plaça Molina i l'avinguda Tibidabo, a Barcelona. Aquestes circulacions tindran una freqüència de set minuts.

Els dies feiners, s'oferirà un reforç del servei a les hores puntes, amb autobusos entre plaça Catalunya i plaça Molina.

Les tasques de remodelació i millora de l'estació de Gràcia consisteixen a ampliar les andanes originals, millorar el confort, l'oferta i la seguretat dels usuaris i adaptar l'estació a persones amb mobilitat reduïda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.