La línia del Vallès de FGC, afectada des d'avui per obres a l'estació de Gràcia


  • Comparteix:

Des d'aquest dilluns el servei de FGC es veurà afectat

Des d'aquest dilluns el servei de FGC es veurà afectat

La línia de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) del Vallès, amb pas per Sant Cugat, queda afectada a partir d'aquest dilluns per un tall a la línia L7 (Avinguda Tibidabo) a causa dels treballs de millora i remodelació a l'estació de Gràcia de Barcelona. El servei es veurà afectat per un termini aproximat de tres mesos.

El recorregut afectat pel tall a la L7 es suplirà amb les línies S5, S55 i L6 fins a Sant Gervasi, on els usuaris podran fer un transbordament per agafar els trens llançadora que circularan entre plaça Molina i avinguda Tibidabo de Barcelona. Aquestes circulacions tindran una freqüència de pas de set minuts.

Els dies feiners, s'oferirà un reforç del servei a les hores puntes, amb autobusos entre plaça de Catalunya i plaça Molina.

Les tasques de remodelació i millora de l'estació de Gràcia consisteixen a ampliar les andanes originals, millorar el confort, l'oferta i la seguretat dels usuaris i adaptar l'estació a persones amb mobilitat reduïda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.