Volpelleres és una de les noves parades de bus nocturn N62 a Sant Cugat


  • Comparteix:

Volpelleres compte amb una parada a la línia N62

Volpelleres compte amb una parada a la línia N62

La línia d'autobus interurbà amb servei nocturn N62 amplia el seu recorregut a la ciutat, amb les parades de Volpelleres, l'estació de Renfe i la zona del Monestir. El servei de transport públic, que és diari i té una freqüència de pas de cada hora, s'atura també a l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) de Sant Cugat, com ja feia habitualment. Les línies nocturnes N61 i N64 també passen per la ciutat, però amb menys aturades.

L'empresa de transport públic Moventis, amb seu a Sant Cugat, aplica, des del primer dia de gener, els nous horaris d'autobusos nocturns del 2012. La línia que incorpora més novetats enguany és la N62, que amplia la seva presència a la ciutat amb les parades de Volpelleres, Renfe i Monestir. La freqüència de pas és diària i cada hora, i el recorregut comença i acaba a plaça Catalunya de Barcelona.

La línia interurbana nocturna N61 manté les seves parades a la carretera de Vallvidrera - la Floresta-, a Valldoreix, a la parada de FGC de Sant Cugat i de Mira-sol i al Capio Hospital General de Catalunya (HGC). Pel que fa a la N64 també passa per Sant Cugat, però aquesta amb una sola aturada, a l'estació de FGC al centre del municipi. En ambdós casos, ha disminuït la freqüència de pas de diumenge a dijous a causa de la poca demanda. En canvi, en divendres i dissabte, quan hi ha més demanda, s'ha mantingut o s'ha incrementat segons els casos.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Voleu dir que han eliminat la parada a Valldoreix i La Floresta del N61??? Això no seria una bona notícia, encara que hagin ampliat presència a altres barris. Podeu confirmar si aquesta informació és correcta? Si ho fos, ens queixarem!!!

Cristina Ruiz Abella. Enviat el 11/gen/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.