Una obra de teatre sobre prevenció en el consum de drogues recorre els instituts locals


  • Comparteix:

L'institut Angeleta Ferrer ha acollit la representació aquest dilluns

L'institut Angeleta Ferrer ha acollit la representació aquest dilluns

La prevenció en el consum de drogues ha estat l'eix central de l'obra de teatre 'No em ratllis!', que s'ha representat aquest dilluns a l'institut Angeleta Ferrer davant 120 alumnes de quart d'ESO. L'activitat, que forma part del Pla de Dinamització Educativa i que ja es va representar al desembre a l'institut Arnau Cadell, es portarà durant el primer semestre als instituts Baró de Coubertin (CAR), Joaquima Pla i Farreras i Leonardo da Vinci.

Es tracta d'una representació teatral sobre la prevenció de les conductes de risc associades al consum de drogues, on es representen vivències, pensaments i records de tres joves en el moment de decidir què fer en el seu temps lliure. L'obra permet, a més, la participació del públic alhora de decidir si s'ha de conduir un vehicle si s'ha consumit alcohol.

L'objectiu de 'No em ratllis!' és sensibilitzar els joves sobre els riscos de consumir drogues a través de la reflexió i les arts escèniques, per aprendre a dir no i saber fer front a la pressió social. Així mateix, el projecte teatral pretén potenciar la imatge positiva dels no consumidors i fomentar la cura de la pròpia salut entre els adolescents.

El regidor de Joventut, Raül Grangé, ha destacat la importància de dur a terme activitats d'aquest tipus per crear una consciència col·lectiva entre els joves, sobre el consum de drogues.

Raül Grangé

És important acostar-los a situacions que els hi són pròpies, que potser no controlen, i que són situacions de risc.



'No em ratllis!' també es representarà, durant el primer semestre del 2012, als instituts Baró de Coubertin (CAR), Pla i Farreras i Leonardo. Al desembre ja es va representar a l'institut Arnau Cadell. També el podran veure alumnes del programa de qualificació inicial professional (PQPI).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.