El carrer de Sant Antoni quedarà tallat al trànsit durant cinc setmanes a partir d'avui


  • Comparteix:

Obres a la plaça de Barcelona

Obres a la plaça de Barcelona

El carrer de Sant Antoni quedarà tallat al trànsit durant cinc setmanes a causa de les obres de la plaça de Barcelona. El tall, que començarà aquest dilluns, serà efectiu entre els carrers de Xerric i de Francesc Moragas. L'accés amb vehicle a la plaça de Barcelona, únicament per a veïns i per a càrrega i descàrrega, s'haurà de fer a través del carrer de Sant Bonaventura. L'Ajuntament ampliarà a la tarda l'horari d'aparcament de la zona de càrrega i descàrrega del carrer de Francesc Moragas.

Les obres, que tenen una durada prevista de cinc setmanes, serviran per renovar el clavegueram i els serveis de les companyies de subministraments d'aigua, llum i gas.

Mentre durin aquests treballs es tallarà el trànsit al carrer de Sant Antoni. L'accés amb vehicle a la plaça de Barcelona només es mantindrà per als veïns i s'haurà de fer a través dels carrers de Sant Bonaventura i de Xerric. Els vehicles de càrrega i descàrrega també podran accedir-hi entre les vuit del matí i dos quarts d'onze -entre les dues del migdia i dos quarts de cinc de la tarda- i entre dos quarts de nou del vespre i les deu de la nit.

D'altra banda, coincidint amb aquestes obres l'Ajuntament ampliarà a la tarda l'horari d'aparcament de la zona de càrrega i descàrrega del carrer de Francesc Moragas. A partir de dilluns l'horari serà de dos quarts de deu del matí a quatre de la tarda, i de sis a nou del vespre. A més, provisionalment en aquesta zona també podran aparcar vehicles privats amb un temps màxim de 30 minuts. Aquesta mesura s'implantarà amb l'objectiu de facilitar les tasques de subministrament als comerços de la zona així com l'accés dels ciutadans a la plaça.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.