Intermón Oxfam apostarà pel projecte 'Creix' per millorar la justícia alimentària


  • Comparteix:

Logo de l'ONG Intermón Oxfam

Logo de l'ONG Intermón Oxfam

La delegació local de l'ONG Intermón Oxfam proposa per aquest any tirar endavant el projecte 'Creix' per assegurar la justícia alimentària als països més necessitats. L'associació també té l'objectiu de treballar per prevenir situacions extremes d'emergències. La setmana vinent, l'entitat presentarà els balanços i resultats econòmics del 2011.

L'ONG Intermón Oxfam a Sant Cugat enceta un nou any replet d'activitats i projectes solidaris encaminats a eradicar la pobresa als països més necessitats. El coordinador local de l'entitat, Antoni Marimon, ha assegurat que la crisi econòmica també els ha afectat, sobretot per part de les aportacions de les administracions, fet que ha provocat el tancament de la botiga de comerç just. Amb tot, l'ONG continua fent un cop al mes una sortida al carrer per vendre aquest tipus de productes.

Escoltem Marimon en declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons' de Cugat.cat (91.5FM).

Antoni Marimon

Hem tancat un punt de referència de Sant Cugat però pretenem seguir fent les nostres activitats.



El nou local d'Intermón Oxfam, al carrer d'Orient 31, acollirà la setmana vinent el projecte la 'Setmana de la Transparència' on s'aprofitarà per exposar els rendiments de comptes i els balanços del 2011. Aquesta cita serà dijous de la setmana vinent de cinc de la tarda a vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.