Mútua Terrassa organitza un cicle de xerrades sobre la prevenció i la salut


Temes relacionats

Boehringer Ingelheim destina un milió d'euros a la lluita contra l'ictus (31/ago/11)

Sant Cugat acull una exposició per donar a conèixer l'ictus ( 7/des/10)


  • Comparteix:

La iniciativa s'ha presentat a la sala de plens de l'Ajuntament

La iniciativa s'ha presentat a la sala de plens de l'Ajuntament

La prevenció i el tractament dels ictus i les angines de pit, l'alimentació i creixement infantil i l'exercici de la memòria són els temes que centraran el cicle de conferències 'Els Dijous de salut a Sant Cugat', organitzat per Mútua Terrassa amb la col·laboració de l'Ajuntament. La primera trobada, d'un total de quatre, tindrà lloc el darrer dijous d'aquest mes, i la resta seran al març, el juny i l'octubre. Totes les ponències començaran a les set de la tarda a la Casa de Cultura.

El gerent de la Unitat Primària de Mútua Terrassa, Antoni Casagran, ha explicat que el contingut de les xerrades s'ha escollit a partir dels dubtes més habituals dels pacients. Segons Casagran, la divulgació és una part molt important de la prevenció sanitària.

Antoni Casagran

És com una taca d'oli: a mesura que en sabem més anem difonent el coneixement.


La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, també ha remarcat el rol que juguen els mateixos ciutadans a l'hora de tenir cura de la seva salut.

Susanna Pellicer

La prevenció s'ha de fer entre Ajuntament, ciutadania i mútues.


La primera de les xerrades té lloc el darrer dijous d'aquest mes i es titula 'Prevenció, actuació i cures davant l'ictus'. La segona serà el tercer dijous de març i parlarà de l'alimentació infantil. La tercera, el penúltim dijous de juny, se centrarà en el tractament de l'angina de pit i l'infart de miocardi i la quarta, el penúltim dijous d'octubre, tindrà de protagonista la memòria i les millors tècniques per preservar-la. Totes les ponències començaran a les set de la tarda a la Casa de Cultura.

D'altra banda, Mútua Terrassa s'ha negat a fer declaracions sobre la data d'obertura del Centre d'Atenció Primària (CAP) de Can Mates o l'afectació que això tindrà sobre la plantilla de l'empresa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.