Esade demana a alumnes i professors que no parlin del cas Urdangarin amb la premsa


Temes relacionats

Urdangarin i la infanta Cristina van deixar diners al seu soci per comprar un habitatge a Sant Cugat ( 2/gen/12)

Registrada una fundació santcugatenca en la investigació del cas 'Palma Arena' (10/nov/11)


  • Comparteix:

Matas a l'esquerra i Urdangarin a la dreta

Matas a l'esquerra i Urdangarin a la dreta

L'escola de negocis Esade, amb seu a Sant Cugat, ha enviat una carta als seus alumnes i professors en què els demana que no parlin amb la premsa del cas 'Palma Arena' on estan imputats Iñaki Urdangarin i Diego Torres, antics alumnes de l'escola. En aquesta carta, Esade demana als destinataris que qualsevol contacte amb els mitjans el derivin a través del gabinet de premsa de l'escola. Esade, on Torres havia impartit classes com a professor associat, ha aprofitat aquesta carta per desvincular-se del cas.

La carta explica la relació dels dos imputats amb l'escola de negocis i assenyala que, a principis d'aquest curs, es va acordar amb Diego Torres, que havia estat professor associat des de 2001, la seva desvinculació absoluta. A més, també s'especifica que el motiu pel qual estan imputats està estrictament relacionat amb la seva activitat al capdavant de l'Instituto Nóos.

La directora general d'Esade, Eugènia Bieto, lamenta que aquesta possible vinculació pugui comportar 'lesions per al prestigi de la institució'. També demana als seus alumnes el respecte de presumpció d'innocència i explica que s'ha creat un grup de treball per fer un seguiment del cas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.