L'horari de la R-8 canvia a l'abril per facilitar el transbordament amb la R-2


  • Comparteix:

La R-8 passa per Sant Cugat

La R-8 passa per Sant Cugat

La línia de Renfe R-8, que passa per Sant Cugat, modificarà els seus horaris a partir de l'abril per reduir el temps d'espera dels usuaris que fan transbordament a l'estació de Granollers Centre i que provenen de la R-2. El departament de Territori i Sostenibilitat té previst canviar també els horaris d'aquesta altra línia, que va de Castelldefels a Granollers Centre.

El canvi d'horari no descarta la prolongació de la R-8 fins a Sant Celoni, tal com ja han demanat diversos ajuntaments de la comarca del Vallès Oriental. Segons ha assegurat el director general de Transports a Catalunya, Ricard Font, aquesta ampliació podria suposar uns costos d'entre tres i quatre milions d'euros per a la Generalitat. Així mateix, tampoc es descarta millorar la freqüència de pas d'aquesta línia, que ara és d'un tren cada hora.

La nova línia R-8, que uneix Granollers Centre amb Martorell sense passar pel nucli central de Rodalies a Barcelona i passa per Sant Cugat, ha registrat una mitjana de 2.445 viatgers al dia entre dilluns i divendres, durant els primers sis mesos de funcionament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.