La plaça de Gabriel Ferrater tindrà restriccions de trànsit a partir de dilluns


  • Comparteix:

L'accés a l'avinguda Pla del Vinyet es veurà afectat pels talls a Gabriel Ferrater

L'accés a l'avinguda Pla del Vinyet es veurà afectat pels talls a Gabriel Ferrater

El trànsit per la plaça de Gabriel Ferrater quedarà restringit parcialment a partir de dilluns vinent a causa de les obres de construcció d'una nova escomesa que millorarà l'evacuació d'aigües residuals del Mercat de Torre Blanca. Les restriccions de pas de vehicles no tallaran completament el trànsit de la plaça, ja que com a mínim es podrà circular per un dels dos carrils que hi ha en aquesta rotonda.

Els talls tindran lloc en tres tongades en el curs de les dues properes setmanes, i afectaran parcialment les sortides de la plaça. El primer serà de dilluns a dijous de la setmana vinent, i afectarà a l'accés des de la plaça, cap a l'avinguda de Pla del Vinyet en direcció a la plaça de Victòria dels Àngels.

La segona restricció tindrà lloc del tercer divendres de gener fins al dimarts següent, i només afectarà el carril interior de la plaça de Gabriel Ferrater.

El darrer tall es farà el darrer dimecres de gener i fins el divendres següent, i tancarà l’accés a l’avinguda de Torre Blanca, en direcció a la rambla del Celler.

Totes les dates de les restriccions podran ser modificades segons l’evolució que tinguin les obres.

Els treballs, amb un cost de 20.000 euros, aniran a càrrec de la companyia Sorea i afectaran durant dues setmanes alguns dels accessos a la plaça de Gabriel Ferrater.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.