La població santcugatenca augmenta en 1.966 ciutadans en un any


  • Comparteix:

La població local ha crescut un 2'3% respecte el 2010

La població local ha crescut un 2'3% respecte el 2010

Sant Cugat ha registrat un augment de població d'un 2'3% durant l'any passat, segons dades provisionals del padró municipal. Prop de 1.966 ciutadans s'afegeixen en aquesta llista que continua experimentant un creixement poblacional, però cada cop més lent. A diferència de l'any anterior, la població ha pujat arreu del territori, tant al centre del municipi com a Valldoreix i als districtes.

Segons dades provisionals amb data d'1 de gener de 2012, el padró d'habitants que viuen al terme municipal marca 85.303 habitants. Aquesta xifra total suma 1.966 habitants més respecte l'any 2010.

El creixement poblacional s'ha repartit tant al nucli urbà com a Valldoreix i els districtes. El centre de la ciutat ha registrat un increment de gairebé 1.500 habitants.

Pel que fa a la resta de territori, l'augment d'habitants més important s'ha viscut al districte més gran, Mira-sol, que té 444 santcugatencs més. El segueixen Valldoreix, que acull un increment de 105 ciutadans; la Floresta, amb 93, i les Planes, amb 42 persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.