La festivitat de Sant Antoni Abat incorporarà novetats


  • Comparteix:

Edició del 2011

Edició del 2011

La tradicional festivitat de Sant Antoni Abat inclou enguany alguns canvis. El recorregut de la rua de Tres Tombs, que se celebrarà diumenge de la setmana vinent, variarà, i en lloc d'acabar a la Plaça de Barcelona com els anys anteriors continuarà per la Rambla del Celler i posarà el seu punt final a la plaça de la Vila on es lliuraran els recordatoris de l'esdeveniment.

Sant Antoni Abat és la festivitat més arrelada i amb major nombre de participants a Sant Cugat després de la cavalcada de Reis. Amb més de 100 anys d'antiguitat, aquesta tradició se segueix celebrant per reivindicar els orígens rurals de la nostra ciutat.

La secretària de la comissió de festes Sant Antoni Abat, Rosa Díaz, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' de Cugat.cat (91.5FM) la necessitat d'incorporar de nous col·laboradors a l'entitat.

Rosa Díaz

Intenem que hi hagi gent que s'involucri a l'associació.


Dimarts de la setmana vinent a les nou del matí es farà un ofici solemne al Monestir, i seguidament hi haurà un refrigeri per tothom a la Braseria la Bolera. Diumenge els actes de la rua de Tres Tombs començaran a les nou del matí amb un esmorzar de pagès al Pla del Vinyet i passarà a les dotze del migdia pel carrer Francesc Macià on es farà la benedicció de cavalleries.

El responsable de l'hípica de Collserola, Enric Piguillem, ha parlat al magazín 'Sant Cugat a fons' de Cugat.cat (91.5FM) el que significa haver sortit escollit banderer.

Enric Piguillem

És un orgull que la comissió i la gent del poble hagi pensat en nosaltres per portar la bandera.




La festivitat posarà el punt final definitiu a dos quarts de set de la tarda amb un ball a la Unió Santcugatenca a càrrec de l'orquestra Cristian & Domènech.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.