L'horari de la R-8 canvia a l'abril per facilitar el transbordament amb la R-2


  • Comparteix:

La R8 passa per Sant Cugat

La R8 passa per Sant Cugat

La línia de Renfe R8, que passa per Sant Cugat, modificarà els seus horaris a partir d'aquest mes per reduir el temps d'espera dels usuaris que fan transbordament a l'estació de Granollers Centre i que provenen de la R2. El departament de Territori i Sostenibilitat té previst canviar també els horaris d'aquesta altra línia, que va de Castelldefels a Granollers Centre.

El canvi d'horari no descarta la prolongació de la R8 fins a Sant Celoni, tal com ja han demanat diversos ajuntaments de la comarca del Vallès Oriental. Segons ha assegurat el director general de Transports a Catalunya, Ricard Font, aquesta ampliació podria suposar uns costos d'entre tres i quatre milions d'euros per a la Generalitat. Així mateix, tampoc es descarta millorar la freqüència de pas d'aquesta línia, que ara és d'un tren cada hora.

La nova línia R8, que uneix Granollers Centre amb Martorell sense passar pel nucli central de Rodalies a Barcelona i passa per Sant Cugat, ha registrat una mitjana de 2.445 viatgers al dia entre dilluns i divendres, durant els primers sis mesos de funcionament.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.