El moviment d'indignats desallotjats de la Floresta demana a l'Ajuntament un lloc per fer les seves activitats


Temes relacionats

Desallotjada l'antiga seu de Caixa Terrassa okupada a la Floresta ( 4/gen/12)


  • Comparteix:

Imatge de l'antiga seu de Caixa Terrassa que va ser ocupat.

Imatge de l'antiga seu de Caixa Terrassa que va ser ocupat.

El moviment d'indignats de la Floresta ha demanat explicacions i solucions a l'Ajuntament arran del desallotjament de l'antiga seu de Caixa Terrassa produït a principis de mes. Durant el torn de precs i preguntes del ple d'aquest dilluns, el col·lectiu ha demanat a l'equip de govern un espai on desenvolupar les activitats que l'entitat ha programat. L'Ajuntament ha subratllat que el propietari de la seu té la legislació vigent del seu costat i ha destacat que el col·lectiu no pot demanar d'un dia per l'altre que se'ls cedeixi un espai.

El moviment d'indignats ha volgut conèixer l'opinió de l'Ajuntament sobre la situació i s'ha preguntat per què s'aturen accions sorgides des de la societat civil com aquesta. Escoltem dos membres del col·lectiu.

Indignats la Florest

S'ha dit que a la Floresta i ha espais per fer aquestes activitats però no sabem on / Davant un moment com aquest, per que s'aturen activitats com aquesta?




L'alcaldessa, Mercè Conesa, per la seva banda, ha destacat que l'Ajuntament s'ha limitat ha observar els fets i que el desallotjament és producte del compliment de la llei, on el consistori poca cosa hi té a dir.

Mercè Conesa

El que s'ha fet és d'acord a la llei, agradi més o menys.




Pel que fa a la petició d'un espai per dur a terme les activitats, l'alcaldessa ha subratllat que no es poden satisfer segons quines necessitats d'un dia per l'altre.

El grup municipal de la CUP ha estat l'únic grup que ha explicitat el seu suport al moviment en aquesta sessió. El regidor Ignasi Bea ha lamentat que s'hagi penalitzat un projecte interessant i que la llei actuï 'tan ràpid' només amb els col·lectius més dèbils.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.