Sant Cugat recorda avui els seus orígens rurals amb la festivitat dels Tres Tombs


  • Comparteix:

Sant Cugat torna a recordar aquest diumenge els seus orígens rurals amb la festivitat dels Tres Tombs que, amb més de 100 anys d'antiguitat, és una de les celebracions més arrelades del municipi. Enguany, el recorregut de la rua començarà al Pla del Vinyet i finalitzarà a la plaça de la Vila, on es lliuraran els recordatoris de l'esdeveniment. Els banderers d'aquest any són Enric, Carlota i Andrea Piguillem, de l'Hípica Collserola.

Després de la celebració aquest dimarts de la missa solemne al Monestir, la festivitat continua el gruix de les seves activitats amb un esmorzar que des de les nou del matí aplega participants al Pla del Vinyet, des d'on posteriorment donarà el tret de sortida la tradicional rua dels Tres Tombs, a les onze del matí.

Com a novetat, enguany, la rua no acabarà a la plaça de Barcelona, sinó que continuarà per la rambla del Celler i posarà fre a la plaça de la Vila, per lliurar els recordatoris de l'esdeveniment.

Els banderers seran, enguany, Carlota, Andrea i Enric Piguillem, de l'Hípica Collserola. Aquest últim ha explicat a Cugat.cat què significa haver sortit escollit banderer.

Enric Piguillem

És un orgull que la comissió i la gent del poble hagi pensat en nosaltres per portar la bandera.




La celebració de la festivitat dels Tres Tombs acabarà a dos quarts de set de la tarda, amb un ball a La Unió Santcugatenca a càrrec de l'orquestra Cristian & Domènech.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.