L'Ajuntament cerca fórmules per acabar amb el 'botellón'


Temes relacionats

Sant Cugat Empresarial vol accions concretes per garantir el civisme a Can Solà (19/oct/11)

Una comissió treballarà per millorar la seguretat a la zona d'oci de Can Solà (17/oct/11)

El PSC considera 'insegura' i 'caòtica' la zona d'oci de Can Solà ( 4/oct/11)


  • Comparteix:

Moment de la reunió. /Font: LocalPres

Moment de la reunió. /Font: LocalPres

L'àrea de Seguretat de l'Ajuntament cerca mesures per lluitar contra el fenomen del 'botellón' que té lloc les nits del cap de setmana a la zona de Can Solà i Can Magí. Aquest dimarts, el titular de l'àrea, Jordi Puigneró, s'ha reunit amb responsables de les empreses d'oci de la zona i altres companyies instal·lades al mateixos polígons per unir esforços. Puigneró destaca els avenços que s'han produït en incrementar la freqüència dels controls d'alcoholèmia.

Durant els mesos de setembre i novembre de l'any passat es van registrar gairebé uns 400 joves que anaven a fer 'botellón' als recintes de Can Magí i Can Solà durant els caps de setmana. Unes xifres que van obligar l'Ajuntament i les altres parts afectades a posar en funcionament dispositius per evitar aquest fenomen.

Gairebé mig any després de la posada en marxa d'aquestes mesures, entre les quals destaquen l'augment de dispositius mòbils de control d'alcoholèmia o la tallada d'alguns carrers on els joves es reunien massivament per practicar el 'botellón', el tinent d'alcalde de Seguretat, Jordi Puigneró, valora molt positivament la tasca feta, tot i assegurar que encara queda molt camí a fer. Són declaracions a Cugat.cat

Jordi Puigneró

S'ha evitat el 'macro-botellón', una activitat que no beneficia ningú. Tot i això, hem de seguir treballant en aquest fenomen de difícil eradicació.


Puigneró assegura també que eradicar el problema del 'botellón' en la seva totalitat és un procés molt complicat, ja que es tracta d'un fenomen social molt arrelat entre el jovent. Tot i això, el tinent d'alcalde afirma que s'han de fer tots els possibles per minimitzar-ne els efectes.

La trobada d'aquest dimarts a l'Ajuntament és la segona que té lloc entre els responsables municipals i els empresaris de les zones de Can Magí i Can Solà per abordar aquesta qüestió.

A la sessió també hi han participat el regidor de Joventut, Raül Grangé, el cap dels Mossos d'Esquadra de la ciutat, Roger Sales i el cap de la Policia Local, Josep Maria Escarré.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.