Tot a punt pel gruix central d'actes de la Festa de la Tardor


  • Comparteix:

El programa de la Festa de la Tardor continua aquesta nit amb una tèrtulia-debat sobre la pau i la diversitat a la Casa de Cultura. Durant el cap de setmana se celebraran la resta d'actes centrats amb una trobada d'esplais dissabte i, la ja tradicional mostra d'entitats diumenge durant tot el dia.

Els actes la Festa de la Tardor es reemprenen aquesta nit amb un debat sobre la pau i la diversitat, que recordem és un dels lemes d'aquesta vint-i-vuitena edició. El membre de l'organització de la Festa de la Tardor, José Manuel Casteleiro ens explica quins seran els aspectes que es tractaran en aquesta sessió.

José Manuel Casteleiro

Entorn el tema de la pau i la diversitat, les entitats discutiran en la tertúlia discutiran què és el que es pot fer des de la ciutat.


Dissabte els esplais de la ciutat faran una sortida al bosc on realitzaran tasques de neteja i, a la tarda, Carles Solà, ex rector de la UAB farà el pregó de la festa de la tardor. A la nit hi haurà una cita amb la relaxant música del jazz al Celler Cooperatiu.

Un dels actes més esperats de la festa, arriba diumenge, amb la mostra d'entitats. En total 63 entitats es donaran a conèixer a la població santcugatenca. Una iniciativa que s'ha convertit en tradicional per aquestes dates i que atrau un gran nombre de visitants. Casteleiro ens parla d'aquesta gran afluència de públic.

José Manuel Casteleiro

Esperem que la festa sigui visitada. De fet, cada any la participació ens sorprén però, perquè considero que aquesta festa és la segona més important de la ciutat.


Tot i que els plats forts de la Festa de la Tardor seran durant el cap de setmana, un concurs de fotografia posarà el punt i final a l'edició d'enguany. S'han de presentar instantènies sobre Collserola o sobre la activitats de la ciutat i hi pot participar tothom. El termini d'entrega és fins la segona setmana de desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.