El Pinar exposa la seva oferta educativa a més d'un centenar de famílies


  • Comparteix:

La jornada de portes obertes de l'escola El Pinar de Nuestra Señora ha donat a conèixer aquest diumenge al públic l'oferta formativa del centre. Prop de 200 persones s'han interessat pel ventall educatiu que ofereix l'escola, participant del visionat d'un audiovisual i un recorregut per les diferents instal·lacions. El Pinar, escola concertada catòlica, ofereix formació des d'educació infantil fins a batxillerat. El centre també compta amb cicles formatius de grau mitjà i grau superior.

Coincidint amb la rua dels Tres Tombs, el col·legi El Pinar de Nuestra Señora, situat a Valldoreix, ha obert les seves portes a prop de 200 persones. Amb el període de preinscripcions en marxa, el centre ha volgut establir contacte directe amb els visitants interessats en la seva oferta educativa.

Segons la directora del col·legi, la germana Maria Roser, la iniciativa respon a la necessitat del centre de donar-se a conèixer millor al municipi.

Germana Maria Roser

Pensem que la ciutadania no ens coneix prou encara.




Com a centre concertat, El Pinar també ha patit una reducció de les subvencions. Una problemàtica que, segons la directora, complementen amb una major implicació de la congregació en l'activitat diària de l'escola.

Germana Maria Roser

Tots estem aguantant el pal el millor que sabem. Intentem reduir costos i que no suposi un impacte per a les famílies.




Del ventall de formació que ofereix l'escola, l'oferta en educació infantil i primària ha estat, segons la direcció, la que més interès ha suscitat entre els visitants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.