Els Castellers de Sant Cugat afronten la renovació del cap de colla


  • Comparteix:

Els Castellers de Sant Cugat

Els Castellers de Sant Cugat

Els Castellers de Sant Cugat celebren aquest dissabte la seva assemblea, on els membres han de triar un nou cap de colla i el president de l'entitat. Fins ara només s'ha presentat la candidatura encapçalada per Toni Serra i Toni Castanyer, mentre que l'actual president, Santi Casanovas, ja ha expressat la seva voluntat de continuar al capdavant. A la reunió també es farà la valoració econòmica, social i tècnica de la temporada passada.

L'assemblea, que tindrà lloc a les sis de la tarda a la Casa de Cultura, permetrà a l'entitat fer balanç de l'any anterior i marcar el full de ruta pel 2012. De moment, els Gausacs encaren la nova temporada amb una renovació dels caps de colla, després que Èric Bellmunt comuniqués la seva baixa després de quatre anys.

Un altre dels aspectes importants serà l'econòmic. La cap de Comunicació dels camises verdes, Aina Serra, ha explicat que la crisi també afecta els Castellers.

Aina Serra

Tenim més despesa i menys ingressos. Si volem créixer hem de veure com ens financem


De moment, els Castellers han iniciat els assaigs de canalla i tronc, i el primer divendres de febrer començaran els assaigs generals en l'horari habitual, dimarts i divendres a partir de les vuit del vespre al Club Muntanyenc (CMSC). La primera actuació serà amb motiu de Sant Medir, el primer dissabte de març al migdia a l'ermita, tot i que els castells que portaran a plaça encara estan per decidir a l'espera de tenir nou cap de colla. La tradicional trobada de colles de Sant Medir es trasllada al segon diumenge de març i es farà a Gràcia.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.