Cursos de català i informàtica i tallers intergeneracionals, apostes de la nova programació del Xalet Negre


  • Comparteix:

La presentació de la nova programació ha tingut lloc aquest dilluns

La presentació de la nova programació ha tingut lloc aquest dilluns

La programació d'activitats del segon trimestre del Xalet Negre amplia les activitats obertes a tothom, que són gratuïtes, i aposta per fomentar els tallers intergeneracionals i així incrementar el vincle i el coneixement entre persones de diferents edats. Tot i que no estan tancades les inscripcions, els cursos, que començaran la primera setmana de febrer, ja compten amb més de 90 participants i esperen assolir el centenar. Les activitats més demanades són les de conversa en català, informàtica i bridge.

Després de gairebé un any des de la seva inauguració, el Xalet Negre s'ha convertit en una de les seus més dinàmiques de la ciutat, amb gairebé 680 socis. La nova programació d'activitats per a majors de 55 anys, que ha presentat aquest dilluns el president de l'Associació Cultural Sant Cugat per a Sèniors, Joan Anton Lluch, i la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha ampliat l'oferta d'activitats gratuïtes i obertes a tothom i , com destaca Lluch, es mantenen els cursos de pagament.

Joan Anton Lluch

Hi ha dos grups d'activitats: conferències, tertúlies i activitats de tarda obertes per tothom, i els cursos i tallers de treball.



La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha destacat que algunes de les activitats que es presenten aquest trimestre són la continuació de tallers que ja han tingut èxit amb anterioritat. Pellicer ha recordat, a més, que el Xalet Negre és un espai encara jove.

Susanna Pellicer

Al seu una cosa nova ens permet anar experimentant. Cada trimestre és com un part nou.




Algunes de les activitats més destacades d'aquesta nova programació continuen sent els cursos de conversa en català, d'informàtica i de bridge, que van tenir molt d'èxit en altres trimestres. Pel que fa a les activitats obertes a tothom i de caire gratuït, destaquen les conferències sobre història i una sobre Sant Cugat que anirà a càrrec de l'alcaldessa, Mercè Conesa, tertúlies de cinema i infantesa i tallers generacionals, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.