La Unió engega l'any amb una programació amb sabor santcugatenc


  • Comparteix:

El Teatre la Unió ha programat un seguit d'activitats per al primer trimestre de l'any amb la voluntat de ser un punt de trobada de les arts escèniques que es fan a la ciutat. Una mostra de teatre de la mà dels nens i joves participants als Tallers Sílvia Servan engegarà la programació el darrer diumenge de mes que s'allargarà fins el primer divendres de març. Les propostes es representaran els divendres i els diumenges.

El teatre té un paper important en aquesta primera proposta cultural de la nova etapa de l'entitat, però també hi ha espais per a la música. A més de les mostres dels diferents grups de teatre de la Unió, l'escenari també acollirà l'actuació de la companyia Fila Zero, el grup teatral Les Xandrines i la companyia Políticament Incorrecte.

El membre de la junta de l'entitat Roger Casadellà explica la intenció que hi ha darrera aquesta proposta.

Roger Casadellà

Volem obrir el teatre al públic de la ciutat però també a la gent que crea a la ciutat perquè tingui un espai on mostrar el seu treball.



En l'àmbit musical, de febrer a març l'equipament oferirà tres concerts. El cantautor Diego Paqué, el cantant Daniel Alonso i el grup Blue Velvet, seran els encarregats de posar ritme a la iniciativa de l'entitat.

El membre de la junta Bernat Picornell ha destacat que aquesta programació és el principi del camí.

Bernat Picornell

Treballem perquè aquests espectacles i els propers es converteixin en una programació estable de cara l'any vinent.





Enguany, l'entitat també ha posat en marxa un servei de reserves d'entrades a través de telèfon i correu electrònic. Les entrades tindran un preu de 12 euros pel públic general i vuit euros pels socis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.