Una iniciativa veïnal impulsa la T-11 per aprofitar al màxim les T-10 esgotades


  • Comparteix:

Proposta veïnal / Foto: t11targeta.blogspot.com

Proposta veïnal / Foto: t11targeta.blogspot.com

La Federació d'Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB) ha llançat una iniciativa ciutadana que proposa cedir a un altre usuari una T-10 ja esgotada perquè s'aprofiti l'hora i quart de transbord i pugui estalviar el cost d'un viatge. Amb aquesta campanya, que porta el nom de T-11, el grup veïnal vol denunciar l''abusiva' pujada del preu del transport públic. Aquest abonament és el més utilitzat pels santcugatencs per viatjar amb transport públic a Barcelona.

La T-11 es lliuraria directament a un altre usuari o es col·locaria en llocs visibles de línies de transport diferents de la que ja s'hagi agafat, perquè els usuaris puguin localitzar-la i utilitzar durant l'hora i quart de transbord que permet aquest títol integrat.

D'altra banda, el mateix grup veïnal promou també la T-20, que consisteix en un intercanvi de targetes entre usuaris que coincideixen regularment en el moment en què un abandona el transport públic i un altre es dirigeix a agafar-lo. El que surt lliuraria al que arriba el seu bitllet acabat de marcar perquè pogués aprofitar l'hora i quart de transbord, mentre que el que arriba li lliuraria la seva T-10 perquè l'endemà es pogués repetir la mateixa situació. Amb aquesta mesura l'usuari es pot estalviar un 50% del cost actual del bitllet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.