Mútua Terrassa i l'Ajuntament donen les claus per conèixer la malaltia de l'Ictus


  • Comparteix:

La xerrada ha tingut lloc a la Casa de Cultura

La xerrada ha tingut lloc a la Casa de Cultura

El neuròleg de Mútua Terrassa Jorge de Francisco ha remarcat la importància d'una ràpida intervenció sanitària quan es detecten els primers símptomes de l'Ictus. Ho ha dit en el marc de la primera xerrada dels 'Dijous de Salut', organitzats per Mútua Terrassa i l'Ajuntament, on s'ha informat sobre la prevenció, actuació i cures davant d'aquesta patologia, a la Casa de Cultura. Mira el reportatge 'Conviure amb l'Ictus' a Cugat tv

El neuròleg de l'Hospital Universitari Mútua Terrassa Jorge de Francisco ha subratllat que és molt important portar una vida sana, sense excessos, i que exclogui elements nocius com el tabac, per minimitzar el risc de patir un Ictus. A més, ha remarcat la importància d'una intervenció mèdica molt ràpida una cop ens trobem davant de símptomes que puguin induir a aquesta patologia.

Jorge de Francisco

El més important és iniciar els tractaments el més aviat possible per evitar danys al cervell.



El regidor de Serveis Socials i Sanitat, Raül Grangé, ha destacat el valor d'aquest tipus de xerrada informativa que faci especial atenció en la prevenció.

Raül Grangé

En aquests temps de sobresaturació dels serveis sanitaris és mes important que mai la prevenció.




La xerrada ha comptat també amb la participació del doctor Miquel Aguilar, de Mútua Terrassa, la doctora Montse Muñiz, del CAP Valldoreix, i l'infermera Hermínia Ríos, també del CAP Valldoreix.

El proper 'Dijous de Salut' tindrà lloc el tercer dijous de març amb 'Alimentació i Creixement infantil: Què hem de saber?', també a la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.