150 infants opten a formar part del musical 'Sonrisas y Lágrimas'


  • Comparteix:

Divendres de la setmana vinent es coneixeran els seleccionats del càsting infantil per protagonitzar el musical 'Sonrisas y Lágrimas' a Sant Cugat, que es representarà al Teatre-Auditori del 24 al 27 de maig. Uns 150 nens i nenes santcugatencs han fet audicions aquest dijous a l'Escola de Música Victòria dels Àngels i s'han enfrontat a un jurat que els ha fet cantar, ballar i interpretar. L'objectiu és donar un nou aire a l'elenc d'actors en cadascuna de les ciutats que trepitgi el musical.

Els nervis i la concentració s'han deixat sentir, aquest dijous, al càsting per optar als papers de Kurt, Marta i Gretl, els protagonistes infantils del musical 'Sonrisas y Lágrimas'. Els participants, d'entre quatre i 13 anys, han hagut d'interpretar la cançó 'Do, re, mi' i recitar el text del seu personatge. Aquests són alguns del aspirants a actors.

Participants

No estic molt nerviosa. / M'ha costat una mica aprendre el paper. / Estic molt nerviosa, és el meu primer càsting. / M'han ensenyat coreografies, he cantat...


'Sonrisas y Lágrimas' s'ha proposat seleccionar nous protagonistes infantils en cadascuna de les ciutats on s'aturi la seva gira, amb l'objectiu d'enriquir el musical i fer que l'elenc d'actors adults mantingui la frescor en totes les interpretacions. A més, la directora del càsting infantil, Carmen Márquez, ha destacat que el fet que els infants siguin de la mateixa ciutat on es fa l'obra hi dóna un valor afegit.

Carmen Márquez

Pensem que enriqueix el musical, aconsegueix que els actors estiguin sempre frescos. Els nens aporten la il·lusió. Tenim 150 aspirants.




Els seleccionats del càsting, que es coneixeran divendres vinent, seran tres infants per a cadascun dels personatges, en Kurt, la Marta i la Gretl, que es combinaran les set representacions. El Teatre-Auditori acollirà la cita la darrera setmana de maig i les entrades es poden adquirir pels canals habituals de venda de l'equipament municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.