Comença una campanya per proposar Pilar Gefaell als premis Ciutat de Sant Cugat

Pilar Gefaell era actriu de doblatge

Societat

Publicat el 28/gen/12 per Jon Sindreu

El teixit social local es mobilitza a través de la xarxa per proposar la candidatura pòstuma als premis Ciutat de Sant Cugat de l'actriu de doblatge i col·laboradora de Cugat.cat, Pilar Gefaell. Mitjançant un grup de Facebook, diversos ciutadans a títol individual han començat aquesta campanya per reivindicar la inclusió als guardons de Gefaell, que va morir fa dues setmanes. El termini de presentació de candidatures finalitza el tercer divendres de febrer.

La llista de precandidats als Premis Ciutat de Sant Cugat inclou entitats com la farmacèutica Grífols, el Club de Futbol Unió Mira-sol Baco i l'Associació Pro-Disminuïts Físics i Psíquics (ASDI), així com persones a títol individual com la presidenta de l'Institut de la Infància, Verónica Bronstein, i el membre de l'Associació Astronòmica Valldoreix-Sant Cugat (ASVSC), Oriol Abril. La voluntat dels impulsors de la campanya a través de Facebook és que Pilar Gefaell s'inclogui en aquesta llista i opti a guanyar un guardó.

El termini de presentació de candidatures i votacions finalitza el tercer divendres de febrer. Les entrades per a la gala, que tindrà lloc el primer diumenge de març, a les set de la tarda al Teatre-Auditori, es podran recollir a l'Oficina de Turisme a partir del primer dimarts de febrer.