Caldes de Montbui s'interessa per l'Oficina del Voluntariat Social de Sant Cugat


  • Comparteix:

Moment de la visita de l'Oficina del Voluntariat Social / Font: Localpress

Moment de la visita de l'Oficina del Voluntariat Social / Font: Localpress

L'Ajuntament de Caldes de Montbui s'interessa per l'Oficina de Voluntariat Social de Sant Cugat. La regidora de Treball i Gent Gran del consistori vallesà, Maria Pilar Aznar, acompanyada per la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha visitat aquest divendres l'Oficina per conèixer com es va crear i posar en funcionament aquest servei.

Segons Pellicer la 'cooperació és un dels vessants socials que més sol·licituds ha rebut, seguit d'activitats que duen a terme Càritas i Creu Roja'.

Les funcions de l'Oficina, en actiu des de fa gairebé un any, és sensibilitzar i informar la ciutadania dels projectes de les entitats, promocionar actes socials, captar voluntaris, oferir formació per a entitats i voluntaris, assessorar entitats i fomentar el treball en xarxa. El servei té com a destinataris tota la població major de 18 anys i les entitats de Sant Cugat que desenvolupen projectes de voluntariat social.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.