La 24ª edició del Sopar del Comerç aplegarà més de 200 persones aquest dissabte


  • Comparteix:

Dues centes persones assistiran demà al sopar anual de Sant Cugat Comerç, que enguany arriba a la seva vint-i-quatrena edició, La principal novetat d'aquest any serà l'entrega d'un premi als dependents de la ciutat que hagin dedicat 25 anys al comerç local.

A un any del vint-i-cinquè aniversari, el sopar de Sant Cugat Comerç supera les espectatives i assoleix el nivell de participació més alt dels darrers anys.
L'objectiu d'aquesta cita, que tindrà lloc a l'Hotel Novotel, és promoure la trobada entre els comerciants de la ciutat i reconèixer la tasca i la implicació de les persones que treballen pel comerç local.
Partint d'aquesta voluntat, l'associació de comerciants i l'Ajuntament han volgut crear aquest any un nou premi, per aquells dependents que porten 25 anys de la seva vida al servei del comerç del municipi. Segons la presidenta de Sant Cugat Comerç, Maria Eulàlia Egea, aquesta és una manera de valorar la feina dels dependents.

Maria Eulàlia Egea



Aquest any però, tampoc no hi faltarà l'entrega dels premis dels concursos d'aparadors i de parades de la botiga al carrer corresponents a Festa Major, així com el reconeixement a tota una vida dedicada al comerç.

D'altra banda, i gràcies a la col·laboració dels propis comerciants, també hi haurà un sorteig amb més de 80 obsequis entre tots els assistents al sopar.
A la cita està previst que hi assisteixin diferents representants del món polític, social i cultural de la ciutat, entre ells el director general de Comerç de la Generalitat, el santcugatenc Jaume Angerri, i l'alcalde de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.