Serra i Castanyer impulsaran el creixement tècnic i social dels Gausacs com a nous caps de colla


  • Comparteix:

Enguany els Gausacs han esdevingut colla de 8

Enguany els Gausacs han esdevingut colla de 8

Toni Serra i Toni Castanyer han estat escollits caps de colla dels Castellers de Sant Cugat en l'assemblea de l'entitat d'aquest dissabte. Tots dos s'han presentat en una candidatura única que incloïa també la junta encapçalada per l'actual president, Santi Casanova, i que ha rebut 63 vots a favor i dos en contra. En la reunió s'ha fet un balanç positiu de la temporada passada pels castells i la massa social assolits. A més, s'han plantejat els nous reptes dels Gausacs, que inclouen el 3 de 8 i la torre de 8, però més a llarg termini.

La Casa de Cultura ha estat l'escenari de l'assemblea en què s'han escollit Toni Serra i Toni Castanyer com a nous caps de colla. Castanyer ha explicat què plantegen per aquesta nova etapa.

Toni Castanyer

Ho afronto amb la il·lusió d'haver assolit el càrrec. Volem assolir grans castells consolidant el passat i afrontar nous reptes amb l'ajut de la colla.











A la reunió també s'ha fet balanç de la temporada, que ha estat molt positiva pel creixement que la colla ha tingut i perquè s'ha assolit la fita del 4 de 8. Tot i això, els camises verdes admeten que aquest creixement suposarà un augment en les despeses i per això han proposat mesures per reduir-les com usar més el transport públic en els desplaçaments i incrementar les quotes.

La nova temporada arriba també plena de reptes ja que, com ha explicat Castanyer, els Gausacs volen ampliar el seu repertori de castells de vuit amb construccions més ambicioses.

Toni Castanyer

Consolidar el 4 de 8, treure a plaça a curt termini el 3 de 8, que ja tenim treballat, i el somni és poder estrenar el supercastell, la torre de 8.






La votació també ha servit per ratificar la candidatura de la junta que manté en el seu càrrec l'actual president, Santi Casanova.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.