Una santcugatenca compleix 108 anys


  • Comparteix:

Conesa fa entrega d'un ram de flors a l'Aurora

Conesa fa entrega d'un ram de flors a l'Aurora

Aurora Monterroso, la veïna més gran de Sant Cugat, ha complert 108 anys i ja és una dels 40 catalans que tenen més de 107 anys. L'alcaldessa, Mercè Conesa, l'ha felicitada personalment aquest diumenge com a homenatge a ella i a tota la gent gran de la ciutat per allò que han fet per Sant Cugat. La família celebra que la ciutat no oblidi la seva gent gran.

Nascuda a Paracuellos de Jarama, al costat de Madrid, el 1904, Aurora Monterroso va arribar a Barcelona ara fa 60 anys i aquí ha criat els seus fills i néts. Ara, i des de fa un temps, viu a Sant Cugat a casa d'una de les seves filles, la Matilde Manzano, que ha destacat la il·lusió que els fa que la ciutat se'n recordi any rere any de l'Aurora.

Matilde Manzano

Així veu que hi ha gent que l'estima, i a mi, que en tinc cura, m'agrada que l'Ajuntament es recordi any rere any de l'Aurora.




L'Ajuntament ha obsequiat l'Aurora amb un ram de flors, un mocador i un exemplar del llibre 'Els colors del Monestir', de Lluís Ribas. Per l'alcaldessa, Mercè Conesa, aquest petit homenatge és un símbol d'agraïment a la gent gran per tot allò que han fet.

Mercè Conesa

Aquest reconeixement simbolitza que recordem que aquestes persones han fet avançar la societat amb el seu treball i aportacions.








Ja fa dos anys que l'Aurora és la santcugatenca de més edat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.