Sant Cugat Centre Comercial celebra els seu setè aniversari amb un taller de ràdio


  • Comparteix:

Eugeni Cabanes acompanyat de Lluís Recoder

Eugeni Cabanes acompanyat de Lluís Recoder

Les radios municipals completen la feina d'una ràdio nacional i són, alhora, una eina de normalització lingüística. Així ho ha afirmat el director general de Catalunya Ràdio durant la celebració del setè aniversari del Sant Cugat Centre Comercial dedicat a aquest mitjà de comunicació. Un acte que ha comptat també amb la presència de l'alcalde LLuis Recoder que ha destacat la influència de la ràdio en la població.

L'exposició sobre els 20 anys de Catalunya Ràdio és una de les activitats que ha organitzat el Sant Cugat Centre Comercial per celebrar que cumpleix set anys. El director general d'aquesta emissora, Eugeni Cabanes, ha fet referència a l'evolució de Catalunya Ràdio durant els últims 20 anys destacant que la tasca informativa que realitza aquesta emissora nacional es completa amb la feina de les radios municipals. En aquest sentit, Cabanes ha destacat també la importància del paper d'aquests mitjans de comuncicació municipals en la normalització del país.

Eugeni Cabanes

Vull reflexar la presència de la ràdio en català, enumerant també a Radio Sant Cugat. També el paper de les radios municipals en la normalització del país i la feina complementària que realitzen per una ràdio nacional.


Per la seva banda, l'alcalde Lluis Recoder ha valorat molt positivament la iniciativa de celebrar aquest aniversari al voltant del món de la ràdio i s'ha referit a aquest mitjà de comunicació com una eina d'influència en la població.

Lluis Recoder

És una iniciativa positiva perquè la ràdio està present en totes les nostres vides i d'una forma molt intensa.


Cabanes i Recoder han visitat l'exposició de ràdios antigues formada per 80 aparells radiofònics de totes les èpoques que ha cedit un dels col·leccionistes de ràdios més importants de Catalunya, Jaume Terricabras.

La festa que duu de lema "Un aniversari amb ràdio" ofereix també la possibilitat als més petits de convertir-se per un moment en un locutor gràcies als tallers que ha posat en marxa "Ràdio Sant Cugat".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.