Valldoreix es prepara per a l'onada de fred prevista per a dijous i divendres


  • Comparteix:

L'EMD dóna consells a través del web per protegir-se del fred

L'EMD dóna consells a través del web per protegir-se del fred

L'EMD de Valldoreix ha preparat el contingent per fer front a les possibles glaçades que es puguin viure al territori aquest dijous i divendres per l'episodi de fred intens pronosticat pel Servei Meteorològic de Catalunya (SMC). Com a mesura preventiva, l'administració valldoreixenca prohibeix mullar o regar els carrers i recomana als veïns que anul·lin el rec automàtic.

L'EMD té previst llençar sal a les vies principals aquest divendres, per evitar les possibles capes de gel que es puguin formar com a conseqüència de les baixes temperatures. Així mateix, posa a disposició dels veïns un dipòsit de sal que estarà ubicat al final del carrer de Castellot, al barri del Regadiu.

A més, l'administració valldoreixenca recomana als veïns que anul·lin el rec automàtic i prohibeix mullar o regar els carrers.

D'altra banda, a la web de l'EMD es poden trobar les mesures d'autoprotecció a prendre en cas de fred. És recomanable, també, visitar la web de la Direcció General de Protecció Civil, a l'apartat de 'Consells per a onades de fred', que es pot trobar al 'site' del departament d'Interior de la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.