Els restauradors de la ciutat demanen obrir fins la una de la matinada


Temes relacionats

El PSC vol prohibir que els càrrecs municipals cobrin més d'una retribució (31/gen/12)

L'Ajuntament no canviarà l'ordenança que obliga alguns locals a tancar a les onze de la nit (20/gen/12)

El Gremi d'Hosteleria de la comarca denunciarà l'Ajuntament per obligar els bars a tancar a les onze de la nit (19/gen/12)


  • Comparteix:

L'horari de les terrasses, un altre cop discutit

L'horari de les terrasses, un altre cop discutit

El Gremi de Restauradors demana a l'Ajuntament poder obrir els bars i restaurants fins la una de la matinada, sempre que es compleixin els requisits acústics necessaris. Els restauradors s'han reunit al llarg d'aquesta setmana amb l'alcaldessa, Mercè Conesa, i altres membres de l'equip de govern per presentar la seva proposta, que inclou l'ampliació d'horaris del carrer d'Elies Rogent, i esperen que la resposta arribi la setmana que ve.

La polèmica pels horaris de tancament va néixer arran del darrer Madrid-Barça, en què els clients dels bars del carrer d'Elies Rogent van haver abandonar els locals on veien el partit sense poder acabar de veure el clàssic. Això va generar les queixes del Gremi d'Hosteleria del Vallès Occidental i Barcelonès, que va anunciar una denúncia contra l'Ajuntament en considerar que obligar els locals d'aquesta via a tancar a les onze incompleix la normativa d'àmbit català.

Malgrat això, els restauradors locals tenen l'esperança que s'arribi a un acord amb l'Ajuntament per ampliar els horaris. Ho ha explicat el membre de la Junta del Gremi d'Hostaleria de Sant Cugat, Víctor Fayos.

Victor Fayos

La nostra situació és injusta i l'Ajuntament s'ha compromès a estudiar possibles ampliacions d'horaris.


La proposta del gremi consisteix en allargar l'hora de tancament de bars i restaurants fins a la una de la matinada com a màxim, sempre que es pactin prèviament els condicionants acústics. En aquest sentit, Fayos ha explicat que els restauradors estudiaran dur a terme mesures com instal·lar paviments flotants, evitar l'ús de cadires metàl·liques o fixar els para-sols de les terrasses. El gremi espera la resposta del consistori per a la setmana que ve.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.