S'inicia una campanya per evitar la urbanització del sector de Can Busquets


  • Comparteix:

El col·lectiu el Mussol de la Floresta i la Plataforma Cívica per la Defensa de Collserola han iniciat una campanya de recollida de signatures per la defensa del sector de Can Busquets. La voluntat d'aquestes entitats és crear un col·lectiu que, tal i com està fent la Plataforma Cívica per la Defensa de Torre Negra, vetlli per la preservació d'aquest espai.

Davant el projecte de construir 60 vivendes a la zona de Can Busquets, a la Floresta, el col·lectiu El Mussol i la plataforma per la defensa de Collserola volen engegar una campanya per la preservació d'aquest espai.
Així s'ha anunciat durant la tercera sortida organitzada amb motiu del desè aniversari de la plataforma cívica per la defensa de Torre Negra. Coincidint amb aquest acte i amb la Festa de Tardor, els col·lectius ecologistes han començat una recollida de signatures per evitar la urbanització i els perjudicis que comportaria per l'espai natural. Oriol Ribera, de l'Associació El Mussol, explica els impactes ecològics i ambientals que podria suposar.

Oriol Ribera

Volem denunciar l'impacte en la riera de Can Busquetsm i l'impoacte visual, paisatgístic, ecològic i per la flora i la fauna de l'indret.


Davant d'aquesta situació, la voluntat és crear un col·lectiu que defensi la preservació d'aquest espai o com a mínim, d'una bona part.

Oriol Ribera

Volem fer una campanya que serveixi per preservar, sinó pot ser tot aquest espai, que és el que voldríem, almenys una bona part.


De moment, ja s'ha començat la recollida de sigantures per conèixer la sensibilitat de la gent sobre aquest tema i les persones que s'hi voldrien implicar, i de cara a finals de novembre està previst fer una assamblea que permeti crear una plataforma específica i tirar endavant la campanya de protecció de Can Busquests.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.