Rècord d'audiència de Cugat.cat: 32.725 usuaris s'informen amb el grup multimèdia


  • Comparteix:

Portada de Cugat.cat

Portada de Cugat.cat

Cugat.cat ha batut el seu rècord d'audiència amb 32.725 usuaris únics aquest gener, segons dades de l'Oficina de Justificació de Difusió (OJD). D'aquesta manera, Cugat.cat se situa com el mitjà local de comunicació en català més seguit a la xarxa. A més, la web ha assolit les millors xifres de visites i de pàgines vistes.

Els 32.725 usuaris únics de gener són la millor xifra d'audiència en la història de Cugat.cat, que ha superat el rècord establert al maig, quan van tenir lloc les eleccions municipals del 2011. Això equival a gairebé 1.000 usuaris més que l'anterior rècord.

El director de Cugat.cat, Miquel Herrada, remarca que el rècord d'audiència és possible perquè els continguts interessen a la ciutadania.

Són uns resultats fantàstics. Hem trencat una nova barrera i demostrem que els continguts interessen a la ciutadania. Estem al capdavant dels mitjans locals del país.


Les dades de gener han portat dos rècords més per a Cugat.cat: el de pàgines vistes, amb 204.360, i el de visites, que arriba a les 61.255.

Amb aquestes xifres, Cugat.cat és el mitjà local en català més seguit a Internet i el quinzè si es tenen en compte totes les webs, en les quals s'inclouen les del diari 'Ara' i 'El Punt Avui', entre altres d'àmbit nacional.

Cugat.cat ha assolit puntes d'audiència el 15 i el 16 de gener, coincidint amb el ple municipal, i ha obtingut una alta resposta per part de l'audiència de la cobertura de Nadal a Cugat.cat.

La setmana vinent, es presentarà el rànquing de mitjans de comunicació digitals en català al Palau de la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.