Recomanen anar a buscar els escolars, especialment a Valldoreix, la Floresta i les Planes


  • Comparteix:

Sant Cugat s'ha llevat blanca

Sant Cugat s'ha llevat blanca

L'Ajuntament ha activat la fase d'alerta per la nevada i recomana als pares anar a buscar els seus fills a les escoles, especialment els de Valldoreix, la Floresta i les Planes. La majoria d'escoles de la ciutat ja han decidit tancar i suspendre totes les seves activitats.

Des de l'Ajuntament s'han pres les següents mesures preventives:

· Es recomana als pares que vagin a recollir en aquests moments els seus fills a les escoles, especialment els de Valldoreix, la Floresta i les Planes. Com a màxim es recomana que vagin a recollir-los entre les 13 i les 15 hores. En aquest sentit, l'alcaldessa ha dit que seria desitjable que aquesta tarda no hi hagués en funcionament cap activitat escolar

· En aquests moments ja hi ha escoles que han decidit tancar: Thau, Avenç, Pinar, Viaró, Olivera, Floresta, Ferran i Clua, Hatikva, i les escoles bressol de la Floresta, les Planes i Valldoreix.

· L'Escola de Música ja està preparada com a punt de trobada per tal d'acollir infants que no hagin pogut ser recollits pels pares.

· El transport escolar, segons informa el Consell Comarcal, s'avançarà per recollir els infants.

· L'Ajuntament, seguint la recomanació de la Secretaria General de l'Esport, suspèn totes les activitats esportives escolars que estaven previst per aquesta tarda. També recomana a la població no fer activitat física a l'aire lliure.

Pel que fa a la situació a les carreteres, en aquests moments es pot circular amb normalitat per totes les vies del municipi. Tot i això, es recomana no agafar ni la carretera de la Rabassada ni la carretera de Vallvidrera. Totes les línies de transport d'autobús urbà funcionen també amb normalitat, igual que els FGC.

Tota la informació es podrà anar actualitzant a través del 010 i del web Santcugat.cat

L'alerta del pla de protecció civil municipal ha mobilitzat tots els efectius de la brigada municipal, una trentena d'agents del cos de la policia local, ADF i Protecció Civil. Pel que fa als col·lectius més vulnerables, s'està en constant comunicació amb els centres especials d'ADSI, Sant Medir i Jeroni de Moragas, així com les residències de gent gran. A més, com a mesura preventiva, s'ha decidit no posar en funcionament el centre obert de la Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.