Tots els alumnes ja han tornat a casa


Temes relacionats

Recomanen anar a buscar els escolars, especialment a Valldoreix, la Floresta i les Planes ( 2/feb/12)

El Consell Comarcal decideix evacuar tots els centres que tenen transport escolar ( 2/feb/12)

Les escoles quedaran tancades a la tarda i es demana recollir els infants d'una a tres ( 2/feb/12)

Tanquen escoles de les Planes i la Floresta per les nevades ( 2/feb/12)


  • Comparteix:

Els nens ja han tornat a casa

Els nens ja han tornat a casa

Tots els alumnes dels centres escolars ja han tornat a casa. Tant el transport escolar del Consell Comarcal com les famílies han anat a buscar els estudiants per facilitar-los l'arribada a les llars. En paral·lel, en un comunicat, l'Ajuntament agraeix la col·laboració ciutadana perquè l'episodi de neu d'aquest matí no ha provocat cap incidència a la ciutat

Amb l'objectiu d'evitar problemes de mobilitat, l'Ajuntament recomana que aquesta tarda no s'efectuïn desplaçaments amb vehicle en cas que no sigui estrictament necessari. Cal tenir present que la predicció indica una reactivació de les nevades aquesta tarda, així com l'arribada de baixes temperatures que podrien produir glaçades. Al llarg d'aquesta tarda i nit l'Ajuntament continuarà abocant sal a les principals vies de comunicació per tal de garantir-hi la circulació.

Continuen treballant repartint sal i fent tasques de control efectius de la Brigada, la Policia Local, Mossos d'Esquadra, Bombers, SEM, Creu Roja, així com la coordinació des de Serveis Socials amb els Centres d'Atenció Primària per atendre i assistir les persones de col·lectius més vulnerables.

Les empreses que fan el servei de transport escolar del Vallès Occidental, gestionat pel Consell Comarcal han confirmat que han acabat les rutes per evacuar els nens i nenes de les escoles de la comarca. Durant tot el matí s'ha portat a terme el dispositiu per evacuar els menors, primer en els centres que ho havien sol·licitat i posteriorment a tots els centres, per acord amb els Serveis Territorials d'Ensenyament. En total, la mesura ha afectat els prop de 4.000 alumnes d'una cinquantena de centres educatius de primària, secundària i educació especial a qui el Consell presta el servei de transport.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.