Els centres educatius obriran amb normalitat, a l'espera de com transcorre la matinada


Temes relacionats

Tots els alumnes ja han tornat a casa ( 2/feb/12)

La nevada, en imatges a Cugat.cat ( 2/feb/12)


  • Comparteix:

El transport escolar interurbà se suspèn, mentre que les escoles estaran obertes

El transport escolar interurbà se suspèn, mentre que les escoles estaran obertes

Les escoles santcugatenques obriran aquest divendres les portes amb normalitat i es manté el transport escolar interurbà. No obstant això, a les set del matí, s'emetrà un anunci amb les darreres actualitzacions atès el risc de nevades. El transport interurbà, al qual recorren diversos centres privats-concertats i santcugatencs que estudien fora del municipi, queda suspès a instàncies de la conselleria d'Interior. Les previsions auguren que les mínimes arribaran als 6 graus sota zero al centre del municipi aquest divendres, amb possibilitat de nevades al Vallès Occidental.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha anunciat que els serveis com els centres escolars tenen la intenció d'obrir les portes. Això sí, el transcurs de la matinada podria canviar els plans. Conesa demana la ciutadania que s'informi a primera hora del matí.

Mercè Conesa

Tenim una previsió complexa. Cal que la ciutadania estigui informada a primera hora per saber què ha de fer.



La conselleria d'Interior ha advertit que les baixes temperatures comportaran nevades i gelades, la qual cosa dificulta molt la circulació i alguns serveis públics. És per aquest motiu que s'ha decidit de suspendre el transport escolar interurbà, que afecta escoles locals, com La Farga, ja que tenen alumnes d'altres municipis. Ho ha explicat el conseller d'Interior, Felip Puig.

Felip Puig

Es donen instruccions perquè el transport escolar interurbà se suspengui, mantenint els centres escolars oberts.




El Vallès Occidental està entre les comarques 'amb més possibilitats' de patir una nevada aquesta matinada. Les previsions és que a partir del migdia es redueixin les possibilitats d'una nevada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.