La Mostra d'Entitats permet donar a conèixer la vida associativa de la ciutat


  • Comparteix:

La mostra d'entitats ha esta l'acte central de la festa

La mostra d'entitats ha esta l'acte central de la festa

El risc de pluja no ha impedit que els santcugatencs hagin visitat les 60 parades que han integrat la Mostra d'Entitats de la 28ena Festa de la Tardor. La iniciativa ha permès als ciutadans conèixer millor les entitats locals, així com concienciar-se de la necessitat de vetllar pel nostre patrimoni natural. Per la seva banda, les entitats de la ciutat han aprofitat la jornada per fer visibles les seves demandes.

Els núvols que cobrien la plaça Octavià a primera hora de diumenge, no han acovardit els participants de la Mostra d'Entitats. D'aquesta manera, els santcugatencs han tingut l'oportunitat de conèixer de primera mà quina és la tasca que realitzen els col·lectius socials, culturals i esportius, així com els partits polítics que no han desaprofitat l'ocasió per fer campanya electoral.

Els grups tradicionals de la ciutat han estat els encarregats d'amenitzar una festa que ha tingut el seu moment àlgid amb la lectura d'un manifest, consensuat per tots els partits polítics, a favor de la protecció de l'entorn natural. El portaveu de la Plataforma Cívica per la Defensa de Torre Negra ha demanat als ciutadans que aprofitin els comicis per votar una opció que garanteixi el respecte per Collserola i la comarca. Kristian Herbolzheimer:

Kristian Herbolzheimer

Penseu si el partit polític que voteu defensa els interessos de Collserola


La Mostra d'Entitats també ha estat l'escenari del lliurament del premi del Concurs de Cartells de la Festa de la Tardor, que ha recaigut en la santcugatenca Mijarai Farreras. L'acte ha donat pas al Segon Dinar de les Entitats que ha organitzat el Grup de Dones Immigrants de Sant Cugat. Escoltem quin és el balanç que han fet algunes de les entitats participants:

Paradistes

Malgrat que ha fet un dia molt lleig, els visitants s'han interessat molt per les parades


Durant la jornada d'ahir, milers de santcugatencs han desfilat per la plaça Octavià visitant els diferents estands de la mostra. Petits i grans s'han endut una imatge més acurada del teixit associatiu de Sant Cugat:

Visitants

Fabulós, això dóna vida al poble


La celebració de la 28ena Festa de la Tardor continua al llarg d'aquest any amb activitats complementàries, com una ballada de sardanes i el tercer concurs i exposició de fotografies de la Festa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.