L'Ateneu editarà un butlletí informatiu cada 15 dies per 'donar veu' a les entitats


  • Comparteix:

El primer número sortirà al gener

El primer número sortirà al gener

L'Ateneu Santcugatenc treurà al gener un butlletí informatiu gratuït que, amb una tirada de 8.000 exemplars, vol ser la plataforma d'expressió de les entitats locals. 'Ateneu., centre d'Informació d'Entitats i Col.lectius' és el nom d'aquesta publicació quinzenal que ha presentat el número zero a la Mostra d'Entitats.

Una entrevista a l'ex-rector de la UAB i pregoner de la Festa de la Tardor, Carles Solà, és la tarjeta de presentació del número pilot del butlletí que l'Ateneu ha presentat a la Mostra d'Entitats. La publicació, que tindrà entre 8 i 12 pàgines, es repartirà de forma gratuïta la tercera setmana de gener als principals punts de trobada de la ciutat.

'L'Ateneu. Centre d'Informacio d'Entitats i Col.lectius' neix com a resultat de les movilitzacions ciutadanes que van realitzar-se a Sant Cugat en contra de la guerra a l'Iraq. Segons el president de l'Ateneu, Ramon Pros, aquest clima va posar damunt la taula la necessitat que les entitats disposessin d'un mitjà de comunicació per exposar les seves opinions:

Ramon Pros

Després de les manifestacions contra la guerra, molta ent va organitzar-se perquè tenien alguna cosa a dir


La publicació de l'Ateneu vol ser 'l'agenda social' de Sant Cugat, un instrument que permeti als ciutadans estar al corrent de les activitats que realitzaran les entitats. A més, el butlletí també incorporarà treballs d'investigació sobre els temes que més preocupi a la societat civil. En definitiva, un nou espai de comunicació que no pot tirar endavant sense el suport ciutadà. Ramon Pros:

Ramon Pros

És un diari informatius des de l'àmbit social


Recordem que fins el mes de juliol, l'Ateneu comptava amb un petit butlletí que es publicava com a suplement del rotatiu 'Gran de Sant Cugat'. Ara, l'entitat local compta amb un nou vehicle d'expressió, amb el què els ciutadans poden contactar a través del correu electrònic redaccio@ateneu.org



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.