Sant Cugat Comerç celebra el seu sopar anual amb el repte de crear la federació abans dels 25 anys de l'entitat


  • Comparteix:

Una desena de dependents van ser premiats pels seus 25 anys al servei d'un comerç

Una desena de dependents van ser premiats pels seus 25 anys al servei d'un comerç

Crear la federació de comerciants de Sant Cugat i dinamitzar tot el centre comercial A Cel Obert són alguns dels principals reptes que s'han plantejat durant la vint-i-quatrena edició del sopar anual de Sant Cugat Comerç. Dues centes persones han assistit a aquesta cita anual, que entre d'altres coses, ha volgut reconèixer la tasca de tots aquells dependents que porten més de 25 anys al servei d'un comerç local.

Durant el sopar, s'han entregat els premis als guanyadors dels concursos de festa major, així com el premi a tota una vida dedicada al comerç, que aquest any ha estat per la Mari, de la fleca de Mira-sol. Aquest any, a més, i com a novetat, Sant Cugat Comerç ha aprofitat per reconèixer la tasca d'una desena de dependents que porten 25 anys o més al servei d'un comerç local.

Aquest sopar però també ha servit per plantejar els reptes de l'entitat al llarg de l'any. En aquest sentit, la presidenta de Sant Cugat Comerç, Maria Eulàlia Egea, ha destacat la importància de crear definitivament la federació de comericants de Sant Cugat.

Maria Eulàlia Egea

El primer repte és tancar la federació, amb una junta directiva que aglutini els representants de cada barri, i així ser molt més representatius i amb més quantitat.


En el mateix sentit s'ha expressat l'alcalde, per a qui la creació de la federació permetrà a l'ajuntament tenir un sol interlocutor que aglutini les opinions i les decisions. D'altra banda, per a Lluís Recoder, un altre repte del comerç local és dinamitzar el centre comercial a cel obert perquè atregui gent de dins i fora de Sant Cugat.

Lluís Recoder

Tenim una assignatura pendent, que és dinamitzar aquesta zona, i això vol dir crear una imatge de marca conjunta i fer més atractiva aquesta illa de Sant Cugat perquè la gent hi vagi a comprar.


La vint-i-quatrena edició del sopar dels comerciants ha comptat també amb un sortegi de més de 100 obsequis cedits pels mateixos establiments de la ciutat.
D'aquesta manera, Sant Cugat Comerç ha començat a fer boca per la celebració dels 25 anys, que ja han anunciat que, a banda del tradicional sopar, comptarà amb diferents activitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.