Una quarantena de persones escridassen Artur Mas a les portes de l'ajuntament


  • Comparteix:

Representants de la CUP, l'Assemblea de Joves de Sant Cugat (AJSC), el Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat (CASC), Mossos d'Esquadra i treballadors de Hewlett Packard (HP) i Delphi s'han concentrat aquest dilluns al migdia a les portes de l'ajuntament per fer arribar al president de la Generalitat, Artur Mas, el seu desacord amb les retallades. Una quarantena de persones han escridassat el president, que ha visitat el consistori en el marc de la seva presència al fòrum Santcugatribuna.

La CUP ha aprofitat la visita del president de la Generalitat per entregar-li un document amb les 15 mesures que la formació considera bàsiques per sortir de la crisi. Al document figuren les aportacions del partit polític, la Federació de Treballadors i Treballadores de Catalunya, l'AJSC, Endavant, el CASC i La Guitza.

El regidor de la CUP Ignasi Bea resumeix el contingut del document.

Ignasi Bea

No creiem que les retallades siguin inevitables. Cal potenciar el sector públic davant l'onada de privatitzacions.


A banda dels col·lectius santcugatencs, a la protesta han participat treballadors d'HP i Delphi, així com representants dels Mossos d'Esquadra. El cos policial protesta des de fa setmanes per les conseqüències de les tisorades a les seves condicions laborals i a la situació del cos en totes les aparicions públiques del president.

Escoltem al delegat sindical al cos dels Mossos, Salva Treviño, i al delegat de CCOO d'HP Outsourcing, Albert Pérez.

Treballadors

Pretestem per la manca de personal i de vehicles i cada vegada ho notarà més la població. / Considerem intolerable el degoteig d'acomiadaments en una empresa amb beneficis.






Els concentrats s'han traslladat a les portes del Teatre-Auditori on Artur Mas ha pronunciat un conferència en el marc del fòrum econòmic Santcugatribuna.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.