Els 'Joves Jubilats' de l'Ateneu faran ara les activitats teatrals amb la Unió


  • Comparteix:

Representants de les dues entitats

Representants de les dues entitats

El projecte de l'Ateneu 'Joves Jubilats', en marxa des de fa quatre anys, llança una nova activitat de teatre a La Unió. Les dues entitats santcugatenques han arribat a un acord de col·laboració perquè les activitats teatrals que fan ara els jubilats a partir de 55 anys a l'Ateneu les puguin desenvolupar dalt d'un escenari real en algunes ocasions.

L'activitat de teatre, que ja compta amb 10 participants, és la nova iniciativa del col·lectiu 'Joves Jubilats'. L'Ateneu i el Teatre La Unió han col·laborat en aquesta proposta on el grup va començar improvisant a l'aula i va finalitzar a dalt d'un escenari.

Un dels projectes d'aquest any és incloure alguna actuació dels 'Joves Jubilats' a la mostra de fi de curs dels tallers del teatre la Unió, conjuntament amb les mostres infantils.

La professora de teatre, co-directora i membre de La Unió, Marta Uxan, ha explicat l'essència d'aquesta iniciativa.

Marta Uxan

Fer teatre és bàsicament disfrutar i jugar.


Al voltant d'una seixantena de persones formen part del projecte 'Joves Jubilats'. El col·lectiu neix a partir d'una voluntat de l'Ateneu i d'una necessitat social de les persones prejubilades o jubilades que encara tenen una edat considerada juvenil. L'objectiu principal d'aquesta proposta és fomentar l'envelliment actiu entre aquest grup a través d'activitats matinals i fomentar la seva inclusió en moltes altres. D'aquesta manera, els 'Joves Jubilats' han participat en iniciatives com el Patrimoni Viu de Sant Cugat i en diversos voluntariats.

El responsable de relacions institucionals de l'Ateneu, Toni Ramon, parla d'aquesta iniciativa.

Toni Ramon

Aquesta és la primera pedra de la relació de l'Ateneu amb la Unió Santcugatenca.


'Joves Jubilats' realitzen activitats de caire setmanal com la de música i cant i la nova iniciativa teatral, i també activitats mensuals com ara les sortides culturals o les caminades.

El programa garanteix una obertura a gairebé la totalitat de la població. Ser membre dels 'Joves Jubilats' té un cost de 2'5 euros al mes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.