L'escola L'Olivera acosta durant una setmana la recerca científica als seus alumnes


  • Comparteix:

Escola l'Olivera / Font: Santcugat.cat

Escola l'Olivera / Font: Santcugat.cat

L'escola L'Olivera organitza a partir del primer dilluns de març la Setmana de la Ciència. Investigadors de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i la Universitat de Barcelona (UB) visitaran el centre i aportaran tot el material necessari perquè nens i nenes de tres a 12 anys tinguin el seu primer contacte amb disciplines científiques molt variades, com la genètica, la robòtica o l'arquitectura.

La directora de L'Olivera, Judit Pinó, ha explicat a Cugat.cat que la iniciativa va sorgir d'una de les mares de l'escola, i que des de llavors ha estat l'Associació de Pares i Mares (AMPA) l'encarregada de tirar-la endavant.

Judit Pinó

Estem encantats que els pares formin part del camí educatiu dels seus fills.


La dissecció d'òrgans, l'aprenentatge lingüístic dels robots o l'extracció d'ADN són alguns dels tallers que els alumnes tindran l'oportunitat d'experimentar durant cinc dies, sempre en horari lectiu. Segons Pinó, que ha emmarcat l'activitat en una aposta de l'escola per potenciar la vessant científica, la voluntat del centre és seguir organitzant la Setmana de la Ciència els cursos vinents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.