Els veïns del Centre-Estació volen que un carrer de la ciutat porti el nom de Grau-Garriga


Temes relacionats

L'AV del Centre-Estació critica que 'no ha estat convidada' a les reunions sobre la remodelació de la plaça de Barcelona (23/jul/11)

Nou sopar del veïns del Centre-Estació amb música de Vinylics ( 1/jul/11)


  • Comparteix:

Plaça Sant Antoni / Font: Google maps

Plaça Sant Antoni / Font: Google maps

L'associació Veïnal del Centre-Estació ha presentat dues propostes a l'Ajuntament per demanar, d'una banda, que s'atorgui a un carrer o plaça del barri el nom de l'artista Josep Grau-Garriga i, de l'altra, canviar el nom de la plaça de Sant Antoni per plaça dels Pous. El veïnat d'aquest indret de la ciutat ha presentat aquestes propostes tant a l'equip de govern com a la resta de partits polítics amb representació al consistori.

Els veïns del Centre-Estació han demanat que un dels carrers, preferiblement del barri, porti el nom del recentment desaparegut Josep Grau-Garriga, santcugatenc de naixement, artista i director de l'Escola Catalana del Tapís. Aquest nomenament seria un homenatge que se sumaria a l'entrega de la medalla d'or de la ciutat a títol pòstum. El president de l'associació de veïns de Centre-Estació, Marc Aureli Villoro, n'ha donat més detalls. Són declaracions a Cugat.cat.

Marc Aureli Villoro

Volem posar aquest nom perquè Grau-Garriga va ser un santcugatenc molt il·lustre i va néixer a aquest barri




Malgrat que per donar el nom d'un personatge a un carrer han d'haver passat més de cinc anys des de la data de defunció, els veïns han posat en manifest que el que es pretén és posar aquest nom a la llista o començar a pensar-hi per quan sigui el moment.

D'altra banda, l'entitat proposa el canvi de nom de la plaça de Sant Antoni pel de plaça dels Pous o plaça dels Tres Pous, ja que s'identifica molt més, assegura, amb la història d'aquest emplaçament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.