Un alumne de l'Escola d'Art i Disseny guanya el concurs del cartell del Dia de la Dona


  • Comparteix:

Manuel Moreno és alumne de l'Escola Municipal d'Art i Disseny de Sant Cugat

Manuel Moreno és alumne de l'Escola Municipal d'Art i Disseny de Sant Cugat

L'alumne de l'Escola Municipal d'Art i Disseny de Sant Cugat, Manuel Moreno García, és el guanyador del concurs de cartells del Dia de la Dona que organitza el centre amb l'Ajuntament. El concurs de selecció d'enguany s'ha adreçat, per primer cop, a tots els alumnes d'art del Vallès Occidental i ha rebut 47 propostes. Inspirat per l'eslògan 'Sigues com tu vulguis', la proposta de Moreno serà la imatge institucional de les celebracions del vuit de març amb motiu del Dia de la Dona.

Un total de 47 obres de dissenyadors de les escoles Vapor, de Terrassa; l'Escola Illa, de Sabadell i l'Escola Municipal d'Art i Disseny de Sant Cugat, s'han presentat enguany al concurs de Cartells del Dia de la Dona.

La iniciativa, organitzada per l'Ajuntament i l'Escola d'Art, s'ha obert enguany a les propostes dels joves estudiants d'escoles d'art i batxillerat artístic del Vallès Occidental.

L'estudiant de l'Escola d'Art de Sant Cugat, Manuel Moreno García, s'ha fet amb el primer premi del concurs. El premi consisteix en una dotació 1.000 euros que atorga l'Ajuntament i convertir el seu disseny en la imatge institucional del Dia de la Dona. El segon i tercer premi se'ls han endut Aram Domingo Bassols i Gemma Freixa Rubio, també alumnes de l'Escola d'Art. Els tres primers classificats rebran, a més, un diploma acreditatiu de la seva participació al concurs.

Està previst que s'exposi una selecció dels millors cartells a l'Escola d'Art i al Casal de Joves TorreBlanca, amb l'objectiu de compartir els treballs dels alumnes i oferir-los una oportunitat per mostrar la seva feina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.