Els veïns del Monestir demanen canvis en els recorreguts dels busos i un Casal de barri


  • Comparteix:

Jordi Molgó amb J.Recasens i Lluís Recoder

Jordi Molgó amb J.Recasens i Lluís Recoder

L'Associació de Veïns del Monestir ha proposat a l'alcalde obrir un Centre Cívic pel barri en les antigues dependències de l'IES Sant Cugat. En una reunió a dues bandes, l'entitat veïnal també ha proposat al consistori fer canvis en el recorregut dels autobusos que passen per la plaça d'en Coll per evitar que el pas dels vehicles produeixi desperfectes a les lloses.

Una delegació de l'associació de veïns s'ha reunit amb l'alcalde i el tinent d'alcalde de Presidència per traslladar-los les inquietuds del barri, entre les quals hi ha la petició d'obrir un Casal. Aquest equipament es podria situar en les antigues dependències de l'IES Sant Cugat. Segons ha explicat el president, Jordi Molgó, la proposta està damunt la taula i l'Ajuntament s'ha compromès a estudiar-la:

Jordi Molgó

Noslatres hem fet aquesta proposta i l'equip de govern s'ha compromès a buscar una ubicació.


Una altre dels punts tractats en la reunió ha estat la possibilitat de modificar el recorregut dels autobusos que passen per la plaça d'en Coll per evitar la trencadissa de lloses que produeix el pas dels vehicles. Molgó creu que hi ha trajectes alternatius que evitarien aquests desperfectes:

Jordi Molgó

Hem proposat trajectes alternatius que evitarien aquestes trencadisses.


Segons Molgó, l'equip de govern s'ha compromès també a cobrir una de les pistes de Sant Francesc i remodel·lar-ne els vestuaris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.