La cruïlla entre la plaça de Barcelona i el carrer de Viñolas, tallada al trànsit


  • Comparteix:

Mapa del tall de la plaça de Barcelona

Mapa del tall de la plaça de Barcelona

Les obres de millora de la plaça de Barcelona comportarà el tall del trànsit, a partir d'aquest dijous, a la cruïlla entre la plaça i a l'accés al carrer de Viñolas, que tindrà una durada d'una setmana. Les obres que es duran a terme serviran per renovar la xarxa de clavegueres i els serveis de les companyies de subministrament de llum i aigua. L'accés al carrer de Viñolas es podrà fer per la rambla de Can Mora. A més, aquest dijous s'obrirà al trànsit el carrer de Sant Antoni, tallat des del tercer dilluns de gener.

A banda del tall de trànsit entre la cruïlla de la plaça de Barcelona i el carrer de Viñolas, està previst que aquest dijous s'obri el trànsit al carrer de Sant Antoni, en direcció carrer de Francesc Moragas.

D'altra banda, a partir de divendres de la setmana vinent es tornarà a tallar el trànsit a la plaça de Barcelona entre els carrers de Xerric, Sant Antoni i Viñolas, meitat oest. Els treballs que s'hi faran tindran una durada prevista d'entre vuit i 10 setmanes. Tot i aquest tall, es podrà creuar la plaça amb vehicle accedint des del carrer de Xerric i sortint pel carrer de Viñolas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.