Certificació A d'estalvi energètic per a un bloc de pisos de la UPC de Sant Cugat


Temes relacionats

Els estudiants de l'ETSAV disposen d'una nova residència per al proper curs (21/ago/11)

Compact Habit vol construir a la nostra ciutat (31/oct/07)


  • Comparteix:

Els habitatges de Sant Cugat són els primers de l'estat espanyol en rebre la Certificació Minergie

Els habitatges de Sant Cugat són els primers de l'estat espanyol en rebre la Certificació Minergie

L'empresa Compact Habit ha aconseguit el Certificat A de màxima eficiència energètica per la construcció del bloc d'habitatges del campus santcugatenc de la UPC i tres promocions més. L'Institut Català de l'Energia (ICAEN) atorga aquest certificat que, en el cas de l'edifici santcugatenc, se suma a una altre que converteix aquest bloc de pisos en el primer de l'Estat espanyol en rebre la certificació internacional Minergie d'edificació sostenible.

Compact Habit ha rebut la certificació gràcies a l'innovador sistema de construcció d'edificació modular integral industrialitzada (eMii) que ha patentat, la qual garanteix un estalvi energètic d'almenys un 25% en relació a edificis construïts amb sistemes convencionals.

Els quatre edificis que han rebut aquesta certificació són una promoció d'habitatges de l'INCASOL a Banyoles i tres blocs d'habitatges per a universitaris als campus de la Universitat de Girona, la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i la Fundació Universitària del Bages, a Girona, Sant Cugat i Manresa, respectivament.

A més, el cas dels habitatges de Sant Cugat ha esdevingut un cas d'èxit de relleu internacional amb motiu d'un recent congrés d'edificació sostenible a Suècia. Un reconeixement que se suma a l'obtenció de la Certificació Minergie, que converteix l'edifici santcugatenc en el primer de l'Estat espanyol que rep aquesta certificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.